فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور

مقاومت یکی از محورهای تاثیرگذار در دیپلماسی دفاعی ایران است

وزیر دفاع با اشاره به اینکه مقاومت به اوج افتخار رسیده و خاری در چشم دشمنان است، گفت: امروز دیپلماسی مقاومت یکی از محورهای مهم در دیپلماسی دفاعی ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 04
کد خبر: ۲۱۳۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، در مراسمی که با حضور تعدادی از مسئولین نیروی قدس و فرماندهی اطلاعات خارجی سپاه و مسئولین امور بین‌الملل وزارت دفاع برگزار شد، امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از فعالان عرصه مقاومت قدردانی کرد.

 

امیر حاتمی در این مراسم با بیان اینکه دیپلماسی مقاومت، بخشی از عرصه مقاومت و جهادگری است گفت: فعالان این عرصه ثواب جهادگران واقعی را به لطف خداوند متعال خواهند داشت.

 

وزیر دفاع با قدردانی از همه فعالان عرصه مقاومت شامل جهاد گران عرصه نظامی و دیپلماسی مقاومت اظهار داشت: محور مقاومت، محور انسانیت، آزادگی، دیانت، شرافت و مظهر مبارزه با تمامی مظاهر شر از جمله کفر، استبداد، تروریسم، استکبار و زیاده خواهان است و امروز مبارزه در این سنگر ، مبارزه مقدس و جهاد در راه خداست .

 

وی افزود: امروز با لطف و عنایت خداوند، رهبری های حکیمانه مقام معظم رهبری و مجاهدت تمامی جهادگران این عرصه ، مقاومت به اوج افتخار رسیده و خاری در چشم دشمنان است و به همین دلیل نیز آنها این را بر نمی تابند و امروز دیپلماسی مقاومت یکی از محور های مهم و تاثیر گذار در دیپلماسی دفاعی جمهوری اسلامی ایران است.

 

امیر سرتیپ حاتمی اظهار داشت: توطئه بسیار بزرگی علیه منطقه طراحی شده بود و مجریان این طرح را ، شرور ترین افراد انتخاب و در قالب گروه های تکفیری ـ تروریستی جمع کرده بودند و چنانچه مردان عرصه مقاومت نبودند ، علاوه بر اینکه جاه طلبی های رژیم صهیونیستی به پشتوانه حامیان مستکبر غربی ، به مناطقی بسیار فراتر از مرزهای کنونی این رژیم رسیده بود.

 

وی خاطرنشان ساخت: تروریستهای تحت حمایت آنها، نقشه شومی برای کل منطقه داشتند و امروز همه ملتهای منطقه مدیون رزمندگان محور مقاومت هستند که نقش اصلی را در شکست دادن این گروهها ایفا کردند و من علاوه بر وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک ایرانی از آنها قدردانی می کنم.

 

وی افزود : تحولات ماههای اخیر در بخش های مختلف این منطقه از جمله آنچه در صحنه مقاومت لبنان در مقابل رژیم صهیونیستی اتفاق افتاد، بار دیگر نشان داد استکبار و عوامل آنها زبانی به غیر از زور را درک نمی‌کنند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار